Gipsbouw Willems

U bent hier:  Home > Van offerte tot oplevering

Van offerte tot oplevering

Stappenplan

  1. U neemt kontakt op met Gipsbouw Willems, dit kan telefonisch, post of per mail.
  2. Indien wenselijk komt Gipsbouw Willems graag bij u op bezoek voor meer informatie voor het maken van de offerte voor gipswanden, kalkzandsteen of een combinatie
  3. Als u de offerte van Gipsbouw Willems heeft ontvangen willen we onszelf graag uitnodigen om de offerte toe te lichten en daar waar nodig is de puntjes op de i te zetten. Om elkaar met een tevreden gevoel de hand te schudden.
  4. We gaan gezamenlijk de planning door spreken om zoveel mogelijk de problemen al voor de start van de werkzaamheden uit de wereld te helpen. Voor projekten is Gipsbouw Willems een voorstander van Lean management.
  5. De dag is aangebroken dat Gipsbouw Willems gaat beginnen, uiteraard precies volgens planning. Gipsbouw Willems werkt alleen met een select groepje gedreven mensen die het vak kennen, met ieder zijn eigen specialiteit.
  6. Ook als de werkzaamheden voor Gipsbouw Willems al klaar zijn, blijven we onze service bieden tot aan de oplevering. D.w.z. dat we nog een laatste vooroplevering doen indien gewenst. Zodat we ook na het beeindigen van de klus elkaar met een tevreden gevoel de hand kunnen schudden.

 

| Gebruik van cookies op deze website Privacy Policy| Design: aubeco.nl| Inloggen