NOA-Afbouwgarantie

De garantie van écht vakwerk met NOA-Afbouwgarantie.


Kwaliteit en service zijn mooie woorden, maar u heeft meer aan zekerheid en garantie. Daarom hanteren wij in onze werkzaamheden de NOA-Afbouwgarantie.

Speciaal voor particulieren heeft de Nederlandse Gipsbouw Willems: De garantie van écht vakwerk met NOA-AfbouwgarantieOndernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond afspraken gemaakt over algemene consumentenvoorwaarden. Hierin zijn de rechten van zowel de consument als het afbouwbedrijf vastgelegd en verdwijnen de kleine lettertjes uit het contract.

Het keurmerk staat niet alleen voor de zekerheid van een goed eindresultaat, maar ook voor duidelijkheid: heldere offertes, duidelijke afspraken en probleemoplossend vermogen.

Zo mag u van ons verwachten dat wij ons volledig inzetten om uw planning te realiseren en met u meedenken en adviseren waar nodig.

Een kwestie van verantwoordelijkheid nemen.

Op de website www.noa.nl/nl/noa-voor-particulieren vindt u meer informatie over NOA-Afbouwgarantie en de volledige consumentenvoorwaarden met alle garanties.